Wat is KLJ

KLJ Heestert is een hechte vriendengroep!

 
Wij zijn een enthousiaste groep jongeren van 16 tot 35 jaar.
Van oktober tot juni zorgen wij bijna iedere vrijdagavond voor een ontspannende avond voor de leden. Dit kan gaan over een gezellige filmavond, een spannende quiz, een sportieve fietsfotozoektocht, hoog bezoek van onze goede heilige man Sinterklaas, een sfeervolle kerstavond, karaoke en nog zoveel meer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In februari/maart hebben we ook nog ons fantastisch KLJ-weekend! Een weekend waar de leden elkaar nog beter leren kennen en samen plezier maken. Dit jaar was er op vrijdagavond een dropping, op zaterdagmorgen een heerlijk ontbijt met daarna enkele spelletjes op het terrein. In de namiddag gingen we naar een zeer leuke groepsactiviteit! Waar we de groepssfeer nog een beetje willen opschroeven! ’s Avonds deden we een bosspel waar bij we elkaar gingen zoeken in het bos aan de hand van zaklampen.  Op zondagmorgen was er een ontbijtfilm en deden we zelf een minikampvuurtje maar dan overdag! En in de namiddag sloten we ons weekend af met een zeer leerrijk bezoek aan een brouwerij!! We hebben er opnieuw een super weekend opzitten met dank aan de fantastische sfeer onder de leden.

Ook in de maanden juli en augustus zitten we helemaal niet stil. Iedere zomer gaat er een sportfeest door waar wij ons, als KLJ Heestert, gaan verdedigen tegen andere KLJ’s door allerlei spelletjes tegen elkaar te spelen (zoals een waterspel, een estafetteloop, piramide bouwen, …)
In die maanden zijn wij ook bezig met 2 keer in de week het dansen (zoals kringdans, koppeldans, ritmiek), wimpelen en vendelen in te oefenen. Eind augustus komen om de 2 jaar allerlei KLJ’s van het ganse land samen op het Landjuweel om er te strijden voor de bekers van die dans-, wimpel- en vendelreeksen.
 

Ondertussen zijn we tijdens de zomer natuurlijk ook bezig met reclame maken voor één van de tofste weekends in Heestert: Hoevefeesten Heestert!
 
Buiten al het sport en spel organiseren we ook nog een tractorwijding, eetfestijn en een kerstboomverbranding. Met alle nodige sfeer natuurlijk.
 
Zo, dit is in een notendop wie wij, KLJ Heestert, zijn.
 
Bij vragen of interesse kan je terecht bij hoofdleider
Dieter Degezelle 0494/586340